Muurschildering

Een muurschildering kan op een positieve manier de sfeer in een ruimte bepalen en de ruimte een sfeervolle uitstraling geven.

Denk bijvoorbeeld aan een lieve schildering op de muur van een babykamer, een gave plaat op de kinderkamer, een mooie afbeelding in de werkkamer, vrolijke kleuren in de hal van een school, een tekening op de muur in een winkel, een muurschilderij in een restaurant, een kleurrijke beschildering op de muur van een kinderdagverblijf, op de buitenmuur in een tuin, enz.

Daarnaast is het ook mogelijk om de muren in bijvoorbeeld een verpleeghuis of zorgcentrum te laten beschilderen. Vrijwel elk thema is mogelijk. 

De Kleurige Kwast heeft heeft al vele schilderingen gemaakt in verpleeghuizen en zorgcentra. De bewoners (en medewerkers) genieten enorm van een schildering die onder hun ogen gemaakt wordt. Ze gaan als het ware mee op avontuur en maken van dichtbij mee hoe de sfeer in een ruimte verandert naarmate de muurschildering vordert. Hierdoor kan een muurschildering een positieve bijdrage leveren aan het welbevinden van de oudere.

De mogelijkheden zijn eindeloos; je kan de naam van de school, bedrijf of instelling in  de muurschildering verwerken. Heeft u al eens gedacht aan een een mooie tekst of gedicht. Door voorwerpen in de muurschildering te verwerken krijgt het een 3D effect, hierdoor wordt de tastzin gestimuleerd (met name bij ouderen). 

Zomaar wat ideeën; maar heb je een ander idee, dan ik hoor het graag! Ik vind het een enorm leuke uitdaging om samen met jou te ontdekken wat je wensen zijn en hoe we die ideeën concreet kunnen verwerken in een muurschildering. Neem gauw contact op, dan maken we een afspraak!